Ingredienser:
1 kylling eller 4 kyllingebryster, kalkun kan også bruges
Vand og en suppevisk (selleritop, porreblade, persille, evt. timian) eller grøntsags bouillon
2 løg
2-3 gulerødder
1-2 porrer
evt. 1 persillerod eller pastinak
1 rød peberfrugt
1 stor rød chili
2 spsk. karry
timian (hvis det ikke indgår i en suppevisk)
salt og peber
Fremgangsmåde:
Kyllingen koges ca. 1 time, er det kyllingebryster er kogetiden ca. 20 minutter.
sammen med de øvrige ingredienser
Kylling og evt. suppevisk tages op
Kyllingen skæres i tern
Suppen blendes, med eller uden chili
Hvis børn skal spise med kan chilien tages op, hakkes og serveres for sig selv
Smag suppen til, evt. med spidskommen, koriander og ingefær. Tilsæt evt. lidt gurkemeje, så bliver suppen mere gul.
Suppen kan "rundes" af med lidt fløde eller creme fraiche serveres til
Kyllingeternene kommes i suppen og der serveres løse ris til og evt. fint snittede forårsløg.