Warning: Undefined variable $mysqli in /customers/f/9/1/alagivskov.dk/httpd.www/mad/db_connect.php on line 5 Warning: Attempt to read property "connect_errno" on null in /customers/f/9/1/alagivskov.dk/httpd.www/mad/db_connect.php on line 5

Velkommen til Mad ala Givskov.dk

Familien Givskovs samlede kogekunst

Hamburgerryg med appelsin

Ingredienser:

1 Hamburgerryg uden net omkring
1-2 appelsiner
olie eller smeltet smør
krydderier

Fremgangsmåde:

Hvis hamburgerryggen har net omkring sig fjernes dette.

Herefter skæres hamburgerryggen i kotelet-tykke skiver, DET ER VIGTIGT DU IKKE SKÆRE HELT IGENNEM, da hamburgerryggen stadig skal være i et stykke. Skær så du er 1-2cm. fra at være igennem.

Skær appelsinen i 1cm. skiver, lad skællen blive på.
læg appelsin skiverne ind mellem hamburgerryg skiverne.
Sæt spyd i enderne for at holde hamburgerryggen sammen.

Læg hamburgerryggen i et ovnfast fad og held lidt smeltet smør eller olie ud over (efter behag) og krydrer med lidt salt, timian eller oregano.

Hamburgerryggen skal stege ved 200 grader i 45-60min eller til midten har en temperatur på ca. 72 grader

Hamburgerryggen serveres med grøntsager og/eller kartofler.