Ingredienser:
200 gram spaghetti (eller anden pasta)
vand og salt
1 spsk. smør eller margarine (kan udelades)
1 dl reven ost
Til fars:
300-500 gram hakket flæskekød eller bl. okse/flæskekød
salt og peber
timian og merian
1 æg
2,5 dl fløde (mælk kan også bruges)
Fremgangsmåde:
Kog spaghettien i rigeligt saltet vand. Hæld vandet fra og fordel den i et ovnfast fad, bland lidt fedtstof og reven ost i spaghettien.
Rør det hakkede kød med krydderier, æg og fløde. ( hvis der bruges mælk tilsættes det lidt efter lidt, rør godt for at samle farsen). Fordel farsen over spaghettien, skal dække spaghettien helt.
Bages/steges i ovnen ved 225 grader ca. 25-30 minutter.
Læg evt. tomatskiver og revet ost ovenpå de sidste 10 minutter.
Serveres med salat og tomatsauce eller ketchup.
Tomatsauce:
Hakkede/knuste tomater varmes med lidt fedtstof og krydderier.
Eller
En færdig lavet tomat-pasta sauce