Warning: Undefined variable $mysqli in /customers/f/9/1/alagivskov.dk/httpd.www/mad/db_connect.php on line 5 Warning: Attempt to read property "connect_errno" on null in /customers/f/9/1/alagivskov.dk/httpd.www/mad/db_connect.php on line 5

Velkommen til Mad ala Givskov.dk

Familien Givskovs samlede kogekunst

Fars i fad med spaghetti

Ingredienser:

200 gram spaghetti (eller anden pasta)
vand og salt
1 spsk. smør eller margarine (kan udelades)
1 dl reven ost

Til fars:
300-500 gram hakket flæskekød eller bl. okse/flæskekød
salt og peber
timian og merian
1 æg
2,5 dl fløde (mælk kan også bruges)

Fremgangsmåde:

Kog spaghettien i rigeligt saltet vand. Hæld vandet fra og fordel den i et ovnfast fad, bland lidt fedtstof og reven ost i spaghettien.

Rør det hakkede kød med krydderier, æg og fløde. ( hvis der bruges mælk tilsættes det lidt efter lidt, rør godt for at samle farsen). Fordel farsen over spaghettien, skal dække spaghettien helt.

Bages/steges i ovnen ved 225 grader ca. 25-30 minutter.

Læg evt. tomatskiver og revet ost ovenpå de sidste 10 minutter.

Serveres med salat og tomatsauce eller ketchup.


Tomatsauce:
Hakkede/knuste tomater varmes med lidt fedtstof og krydderier.
Eller
En færdig lavet tomat-pasta sauce